2019. január 16. - Gusztáv

Énekes István Emlékverseny - döntő

2018. február 18. Szerző: Rózsa Misi
Szinte zsúfolásig megtelt a Madárfészek Akadémia terme az Énekes István Emlékverseny döntőinek napjára. Sok régi legendás ökölvívó is ellátogatott megtekinteni a fiatalok küzdelmét. Remek hangulatban indultak el az összecsapások.

 

48 kg-ban Bere Mónika /BEÖ/ küzdött meg az első döntő mérkőzésen, Vitál Dominika /NYB/ ellen és talán kisebb meglepetésre, de egyhangú pontozással nyert is.

51 kg-ban Lakotár Hanna /FBO/ már az első menetben legyőzte ellenfelét, Herczeg Virágot /SZI/

57 kg-ban Matesz Viktória /KNS/ izgalmas mérkőzést vívott meg Uhrin Csenge /VEC/ ellen. És a hölgyek között ez volt innentől kezdve az egyetlen mérkőzés, ami végig is ment, igaz itt is egyhangú pontozással, nagy fölénnyel nyert Matesz.

60 kg-ban Hámori Luca /FBO/ egyetlen egyet üthetett és ellenfele Kiss Anna /ESI/ edzője már dobta is a törölközőt helyesen.

64 kg-ban Szabó Réka /NBS/ hatalmas fölényben bokszolt és már az első menetben kiszámoltatta ellenfelét Kovács Fannit /MTK/.

69 kg-ban Ambrus Viktória /FBO/ szintén az első menetben már befejezte egyoldalú küzdelmét Lakos Regina /LFK/ ellen.

46-49 kg-ban Bernáth Attila /DVS/ küzdhetett meg Török Dániel /SOP/ ellen. Bernáth ellenállhatatlan volt és az első menetben már befejezte összecsapásukat.

52 kg-ban Bernáth Richárd, /DVS/ nagyon nem találta ellenszerét ellenfelének Borsos Tamásnak /KSC/ akitől egyhangú pontozásos vereséget szenvedett el.

56 kg-ban Báki Alexnek /MTK/ sem kellett sokat dolgoznia ellenfelén a siker érdekében. Nagyon sima küzdelemben verte meg a döntőben Ángyán Józsefet /OSZ/.

60 kg-ban Danyi Dániel /ESI/ izgalmas jó csatában győzte le egyhangú pontozással Balog Dávidot /KÖB/.

64 kg-ban sima küzdelem alakult ki Szamkó Zsolt /MMF/ és Bogdán Tibor /RSK/ között. Bogdánt már az első menetben le kellett léptetni.

69 kg-ban Barbosu Tibor /MAA-MTK/ nagyon szép csatát mutatott be Pócza Milos ellen. Igaz küzdelmük egyoldalú volt, Barbosu irányított és támadott keményebben, de már az szép eredmény volt itt, hogy Pócza a végéig talpon tudott maradni. Természetesen Barbosu egyhangú pontozással nyert.

75 kg-ban Kóczián Dávid/MAA/ félelmetesen nagyot bokszolt Farkas Zoltán /VSC/ ellen és ennek köszönhetően, már a második menetben meg is nyerte küzdelmüket.

81 kg-ban Egervári Richárd /GAA/ folytatva nagyon szép menetelését, Kiss Dániel /KSI/ ellen már az első menetben megnyerte a döntőt.

91 kg-ban Tímár Gergő /VSC/  ugyan szépen küzdött és nagyon akarta a sikert, de itt ellenfele Suki József /MAA/ jobbnak bizonyult nála.

A döntő utolsó mérkőzését +91 kg-ban rendezték meg. Felföldi László /MAA/  keményen küzdött ugyan, de ez itt most kevés volt Fehér Koppány /KSC/ ellen.     

A csapatversenyt az MTK Budapest csapata nyerte meg.

Remek küzdelmek folytak itt, első osztályú volt a mérkőzések hangulata is, a környezet, a madárfészek Akadémia ismét bizonyította, hogy minden szempontból remek rendezvények megtartására alkalmas és méltó hely. Kellemes négy nap van mögöttünk, gratuláció a sikeres versenyzőknek és felkészítőiknek.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook