2019. február 16. - Julianna, Lilla

Felemás nap a női kézilabda BL-ben

2018. április 9. Szerző: Rózsa Misi
Már a negyeddöntőknél járnak a női kézilabda BL küzdelmei. Nagy öröm, hogy mindkét csapatunk itt még talpon van és mindkét csapat le is játszotta az első mérkőzését, felemás siker mellett.

 

A Győri ETO a Buducnost otthonába látogatott el, a negyeddöntő első mérkőzésére. És a győri lányok, idegenben is remekül kezdtek. Az első félidőt 12-9 arányban tudták megnyerni. A második félidőben sem pihentek, mentek előre a minél jelentősebb előny megszerzésének érdekében és sikeresen is tették ezt, hiszen azt 14-11-re nyerték meg. Így Buducnost-Győri ETO 20-26-al zárult. A hazai visszavágó előtt már most 6 pontos az előnyünk ellenfelünkkel szemben, így hatalmas tragédiának kell ahhoz történnie, hogy ne jussunk be a torna elődöntőjébe. Nagyon szépen oldották meg ezt a feladatot is a lányok.

A Ferencváros otthon fogadhatta a Rosztov gárdáját. Sajnos itt egy percet leszámítva, végig az első perctől az ellenfélnél volt az előny és nem engedték azt ki a kezükből. Az első félidőben igaz nem tudtak nagyon meglógni előlünk, de a másodiknak volt olyan része is, amikor már 5 gólos vendégelőnyön szörnyülködhettünk. De szerencsére a lányok aztán kicsit belehúztak és sikerült faragni sokat a hátrányon. Az első félidőt 15-16-ra a másodikat 14-15-re buktuk el, így a vége 29-31 lett ellenfelünk javára. Nem mondom, hogy a visszavágón könnyű dolgunk lesz idegenben, de a Fradi van olyan erős és jó csapat, hogy reális esélye lehessen arra, hogy a két gólos hátrányt ledolgozva, tovább verekedje magát a tornán.

A visszavágókat április 14.-én fogják megrendezni.

A másik két negyeddöntős mérkőzés eredménye:

Midtjylland-Vardar SCBT 23-24

CSM Bukarest- Metz 34-21

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook