2019. január 19. - Márió, Sára

Francia Kupa

2018. február 6. Szerző: Rózsa Misi
Ha már így belelendültünk az európai nagyobb nemzeti kupák ismertetésébe, folytassuk az angol, a német és a spanyol kupa ismertetése után a sort a Francia Kupával.

 

Itt is eljutottunk már a legjobb 16 közé. Meg vannak a párosítások is, hogy kik küzdhetnek meg azért, hogy bekerülhessenek a legjobb nyolc közé.

A legjobb 16 csapat párosítása a legjobb 8 közé kerülésért:

Metz-Caen

Montpellier-Lyon

Bourg Peronnas-Olympique de Marseille

Sochaux-PSG

Lens-Troyes

Chambly-Granville

Auxere-Les Herbiers

Grenoble-Strasbourg

Ha meglepetésekről akarunk beszélni, akkor talán azt nevezhetjük annak, hogy a bajnokságban remekül menetelő Monaco kiesett a kupaküzdelmekből. Persze a Lyontól vereséget szenvedni egy szoros mérkőzésen nem nagy szégyen.

Érdekesség, hogy még 5 alacsonyabb osztályban szereplő csapat is érdekelt a sorozatban és a párosításoknak köszönhetően, egészen biztos, hogy bármilyen eredmény is lesz a végén a csapatok között, a legjobb nyolcban is találkozhatunk még alacsonyabb osztályban szereplő gárdával.

A bajnokságban az első négy helyen álló csapat közül, egyedül a Monaco nincs már jelen a kupaküzdelmekben. Viszont itt van a bajnokságban tök utolsó és szinte biztos kiesőnek elkönyvelt Metz alakulata.

A legjobb nyolcba kerülésért a mérkőzéseket február 6.-án és 7.-én fogják lejátszani a csapatok.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook