2018. június 23. - Zoltán

Halál az utcán

2017. augusztus 16. Szerző: Rózsa Misi
A sportoló fizikuma erős, hiszen folyamatosan edzi a testét, ami védelmet ad számára a betegségekkel szemben is. Az aktív sportoló, ha normális módon végzi az edzéseit, olyan erőnlétbe kerül, amivel a hétköznapi ember nem rendelkezik.

 

A Halál meghallgatja a tényeket, bólogat is hozzá, aztán minden racionalitást a szemétre vetve, viszi magával, aki éppen soron van a listáján a távozásra. A halál mindig megrendítő. A Halál az, aki soha nem tud éppen jó időben érkezni és abban, hogy kit mikor visz, nem létezik semmilyen igazság, jellemzően logika se feltétlenül. Nagyon sokszor az érkezése maga is kiszámíthatatlan.

Tudomásunk szerint, Felföldi Csabának nem volt semmi baja. Gyerekkora óta sportol, ma is még aktív játékos volt, igaz most már csak a BLASZ 1-ben, a Pestszentimre csapatában. De játszott ő a Százhalombattában, a REAC-ban, Siófokon, a Vecsésnél, Taksonyban és a KISE-ben is. Többször lépett pályára az NB1-ben, de legtöbb mérkőzését az NB2-ben játszotta le. A szíve számára a legkedvesebb csapat a Taksony volt, olya annyira, hogy még az utánpótlás mérkőzéseire is rendszeresen kilátogatott, de ha nem tudott elmenni, akkor is követte a fiatalok eredményeit is.

A labdarúgás már inkább csak megszállottságra épülő hobbi maradt számára, hiszen a BLASZ 1-ből megélni nem lehet. Dolgozott és a munka után járt edzésekre, munka mellett mérkőzésekre.

Hétfő reggel is munkába sietett éppen. Talán már fejben azon tépelődött a népszerű Fefe, hogy mit kell tennie az edzésen ahhoz, hogy aztán amikor pályára kell, majd lépni újabb gólokat tudjon szerezni csapatának. De már nem mehetett többet edzésre, nem lőhet több gólt. Váratlanul összeesett és ma még alapvetően tisztázatlan körülmények között az életét veszítette a munkahelyétől alig egy percre. Amikor megtalálták, még pislákolt benne az élet, de segíteni rajta már nem lehetett. 39 évesen örökre távoznia kellett.

Hétfő este nagyszámú szurkoló gyűlt össze a Pestszentimre pályáján és gyertyás megemlékezéssel búcsúztak el játékostárstól a kedvelt sportolótól, baráttól, rokontól. Halála tragikus, annak hirtelensége fájdalmas. Nyugodjék békében, legyen könnyű neki a föld.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook