2019. január 19. - Márió, Sára

Hamarosan itt a 2018-as Bocskai emlékverseny

2018. január 31. Szerző: Rózsa Misi
A felnőtt magyar hazai ökölvívásnak két igazán jelentős eseménye van, ami a legkomolyabb rangot képviseli. Az egyik természetesen minden évben a Papp László Felnőtt Férfi Ökölvívó Országos bajnokság, a másik pedig igen határozottan a Debrecenben megrendezésre kerülő Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Verseny.

 

Az előbbit mindig az év végé rendezik meg, az utóbbit az év legelején. A Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Versenyen felnőtt nők is indulhatnak. 22 országból 178 nevezés érkezett a tornára, ami elég szép számnak mondható.

A verseny 2018. február 7-10 között kerül megrendezésre a debreceni Oláh Gábor utcai Sportkomplexumban. Címe: Debrecen, Oláh Gábor utca 5. Idén a verseny már 62. alkalommal fog megrendezésre kerülni és a magyar élvonal látványos és nagyon fontos seregszemléje lesz, természetesen kiváló és erős nemzetközi ellenfelek által színesített verseny során.

Ez a torna, van, akinek a bemutatkozási lehetőséget biztosítja. Mások számára arra jó, hogy kiemelkedő eredményükkel bebiztosítsák helyüket a magyar válogatottban, illetve hogy kiverekedhessék maguknak a lehetőséget arra, hogy a válogatott látóterébe kerülhessenek. A szakvezetés számára pedig remek alkalom arra, hogy felmérjék főleg a válogatott számára érdekes versenyzők aktuális erőnlétét és felkészültségét.

A versenyre a csapatok február 6-án fognak megérkezni. 13 súlycsoportban, csoportonként 16 versenyző méri majd össze tudását. A versenyzők 19-40 éves korosztály között indulhatnak ezen a tornán.

Akik nem tudnak kimenni a versenyre (bár ezt a versenyt nagy hiba lenne kihagyni és természetesen élőben végig izgulva a legérdekesebb), azok se maradnak le semmiről, mert a FS média kiváló csapata segítségével a MÖSZ megoldotta, hogy végig élőben lehessen végig nézni a küzdelmeket.

Első nap: https://www.youtube.com/watch?v=izYi5o27FUs

Második nap: https://www.youtube.com/watch?v=29xK7xlrUV8

Harmadik nap: https://www.youtube.com/watch?v=mWw2blqWgWk

Később az esemény döntőit az M4 Sport ezúttal is felvételről fogja közvetíteni.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook