2018. szeptember 19. - Vilhelmina

Hivatalosan is betiltották a Ferrari glóriás visszapillantóját

2018. május 19. Szerző: Speedzone
A Nemzetközi Automobil Szövetség új technikai direktívában tisztázta, hogy a Ferrari Spanyolországban használt visszapillantója mostantól szabálytalan.

 


Korábban éppen az FIA engedélyezte, hogy a csapatok a glóriára is szerelhetik a visszapillantót, a Ferrari azonban szárnyakkal is kiegészítette az alkatrészt.
A direktíva tisztázza, hogy ez a megoldás mostantól szabálytalan, sőt az FIA azt javasolja a csapatoknak, hogy amennyiben új ötletük támad, annak szabályosságáról előbb egyeztessenek a szövetséggel. Az FIA külön terheléses tesztekkel fogja vizsgálni, hogy a rögzítési pontok valóban betöltik-e a feladatukat, amivel az aerodinamikai előnyszerzés lehetőségét akarják megelőzni.
 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Bényei csapolt sörrel és lepcsákkal

2018-ban már második alkalmához ért a Colopast jótékonysági futóverseny, amely ezúttal a versennyel az Egyenlő Esélyért Egyesületet támogatta. A cég, a teljesen nevezésből befolyó díj összegét ajánlotta fel az egyesület anyagi támogatására. Mivel a versenyen jóval több mint 300 induló volt, elég szép összeget sikerült ebből összegyűjteni és a nemes cél érdekére fordítani. Az indulók mellett többen vettek támogatói jegyeket is, amik szintén az egyesületet segítették.

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook