2019. április 21. - Konrád

Honvéd bukta

2018. július 12. Szerző: Rózsa Misi
Na,jól van. Mondjuk azt, hogy a Rabotnicki nem egy teljesen kutyaütő alakulat. Hiszen volt már ugye magyar alakulat, aki rajtuk vérzett el a nemzetközi szereplés során.

 

Például, ha már most Supka a Honvéd edzője, akkor említsük meg névszerin a Debrecent, akivel ez a gyalázat megesett egykor. De ha azt mondjuk nem is annyira kutyaütők, tulajdonképpen mentegetni akarjuk a mentegethetetlent. A Macedon bajnokságban nem igen vannak komolyan jegyezhető csapatok. A Rabotnicki sem az.

Amikor kiderült, hogy ők lesznek a Honvéd ellenfelei a selejtező első körében, valljuk meg, felsóhajthattunk, hiszen ez olyan kategória, amit simán meg lehetne és meg is kéne oldani egy Honvédnak. Az első félidő képe alapján, két teljesen azonos képességű és erejű csapat ütközött itt meg egymással. Ez a Rabotnicki dicsérete és a Honvéd súlyos kritikája. Már a 34. percben egy szép akció után meg is volt az ellenfél, vezető gólja. Igaz Nagy Gergő, távoli bombájával a félidő hosszabbításában a Honvédnak összejött az egyenlítés. Itt abban lehetett reménykedni, hogy a Honvéd ráérez a játék ízére és képes lesz a második félidőre harcosabb és technikásabb szellemben pályára lépni.
Nos, ez, úgy ahogy van, teljesen elmaradt. Igaz többet volt mezőnyben a Honvédnél a játékszer, de sokkal veszélyesebben játszott a hazai alakulat és hamarosan már egyértelmű volt, hogy ebből baj lesz. És lett is, mert a 60. percben a Rabotnicki újra megszerezte az előnyt és ezután is végig keményen jött előre, a Honvéd örülhetett, hogy újabb kapott gól nélkül kihúzta.

Jó. Az egy gólos vereség nem dráma, hiszen ott van az idegenben megszerzett gól , ami reális reményt adhat arra, hogy a Honvéd végül a maga javára fordítsa a továbbjutás kérdését. Ezt a gyenge csapatot, itthon kötelező lenne verni. De a mutatott játék alapján, fanatikus szurkolónak kellene lenni ahhoz, hogy erre valóban mérget is vegyen az ember.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook