2018. június 21. - Alajos, Leila

Intimpista a pálya szélén

2017. július 3. Szerző: Szele Tamás
Intim Pista a második világháború előtti napilapok jellemző szereplője volt: tulajdonképpen nem ember, ilyen név persze nincs, csak rovatcím. Tulajdonképpen a mai értelemben vett bulvárt jelentette, a társasági élet híreit, ki randevúzott kivel és mi célból, ki mibe öltözött és hol... nem, mintha ez számított volna. Akár akkor, akár most. Nos, úgy látszik Ronaldo és Messi felfedezték ezt a műfajt.

 

Ez is hír, erről is be kell számolni, bár jobb lenne, ha sporteredményekről írhatnánk a két focilegenda kapcsán: de most be kell érnünk a családi eseményekkel. Mégpedig mindkét nagy rivális esetében örömteli eseményekről van szó: Cristiano Ronaldónak ikrei születtek, Messi pedig tegnap megnősült.

Ronaldo még csütörtökön kért szabadságot, hogy újszülött ikreivel lehessen, akiket egy béranya szült neki – de lássuk, mit írt ő maga erről?

„Ahogy eddig is, szívvel-lélekkel a nemzeti csapat szolgálatában álltam, még úgy is, hogy tudtam, fiaim születnek. Sajnos nem sikerült elérnünk, amit akartunk, de biztos vagyok benne, hogy továbbra is örömet okozhatunk a portugáloknak. A Portugál Labdarúgó Szövetség elnöke és a szövetségi kapitány mostani hozzáállása megérintett, soha nem fogom elfelejteni. Nagyon boldog vagyok, hogy végre láthatom a fiaimat.”

Ronaldónak már van egy hétéves fia, nagyra nőjön ő is, az ikrek is, legyen a labda az első játékuk.

Lionel Messi pedig tegnap örök hűséget esküdött kedvesének, a nála egy évvel fiatalabb Antonella Roccuzzonak, mégpedig az argentínai Rosarioban, fényűző külsőségek közepette. Csak vendégből kétszázhatvan volt, közöttük Luis Suárez, Neymar, Gerard Piqué és felesége, a kolumbiai származású sztár, Shakira. A rendezvényt több száz őr biztosította, az argentin Clarin magazin pedig egyszerre nevezte az év és az évszázad esküvőjének, százötven újságírót hívtak meg tudósítani, szóval Hencidától Boncidáig folyt a lé.

Akkor lássuk, mi is a helyzet a foci jelenleg két legfényesebb állócsillagával.

Egyik sem megy börtönbe, bár mindkettő adót csalt, vagy mégsem, de ezt már sosem fogjuk megtudni.

Messi megnősült, Ronaldo lebabázott, vagy hogy is mondjam, erre nincs jó kifejezés a magyar nyelvben.

Akkor most azt javasolnám, hogy menjenek el mindketten két-három hét szabira, pihenjék ki a magánéletet meg a pereskedést, de utána most már tessék focizni is, mert végső soron az a hír.

Arról lesz érdemes beszámolni, ezek a hírek csak intimpistáskodásra jók.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook