2019. január 19. - Márió, Sára

Kékesi nem száguldhat

2018. február 11. Szerző: Rózsa Misi
Az időjárás jelentősek egyértelműen azt mutatták, hogy pocsék idő lesz szombaton. Olyan erős szélre lehetett számítani, hogy abban nem lett volna lehetőség megrendezni a férfi lesiklás számait.

 

Ezért a szervezők szerették volna a versenyt előre hozni egy nappal már szombatra, de a NOB vezetői ebbe nem egyeztek bele.

Mindenki hevesen imádkozott azért, hogy az időjósok tévedjenek és legyen vasárnap olyan időjárás, amiben meg lehet rendezni a versenyt. Mi magyarok külön is imádkoztunk ezért, hiszen nagyon szerettünk volna Kékesi Mártonnak szurkolni a sikeres kezdéshez.

De sajnos vagy mi imádkoztunk mind rosszul, vagy az időjárás magasról tesz az emberek imáira és vágyaira, de nagyon heves szél tombol, amiben a versenyzők biztonsága és a verseny realitása miatt is el kell halasztani a versenyeket.

A hódeszkás hölgyek is most játszották volna le a selejtezőiket, de az időjárás velük is alaposan kibabrált.

Az a döntés született ezután, hogy a lesiklás selejtezőit átrakják csütörtökre, amikor az eredeti kiírás szerint a szuper G küzdelmei lettek volna, de ezeket meg átrakják péntekre, amikor a sízőknek elméletileg szabadnapjuk lett volna.

A női hódeszkásoknál meg úgy oldották fel a problémát, hogy hétfőn minden induló, selejtező nélkül elindulhat majd a döntőben.

Nagyon reméljük a változások nem zavarják meg Kékesi Marcit.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook