2018. június 21. - Alajos, Leila

Kemény csaták Egerben

2017. május 22. Szerző: Rózsa Misi
Idén rendezik meg, 67. alkalommal a Bornemissza Gergely Emlékversenyt és 5. alkalommal a Dobó Katica Női Emlékversenyt Egerben.

 

Május 24-én 15 órától veszik kezdetüket a küzdelmek. Az első napon a selejtezőket tartják meg mindkét versenyen. Május 25.-én 15 órától, szintén a selejtezőkkel folytatódik a program. Május 26.-án az elődöntőkért izgulhatunk 15 órától. Május 27.-én szombaton a juniorok döntői 11 órától, az ifiké 14.30-tól kerülnek lebonyolításra. 

Ezeken a versenyeken a junior és Ifi korosztályban indulhatnak a versenyzők. A versenynek az egri Kemény Ferenc Sportcsarnok ad majd otthont. / 3300 Eger, Stadion utca 8. / A versenyeket az érdeklődök mind a négy nap során, teljesen ingyen tekinthetik majd meg. 

A Bornemissza Gergely Emlékverseny, kis helyi versenynek indult az első évében. Egyre jobban kinőtte ebből magát, és hamarosan a MÖSZ-nél is a kiemelt versenyek közé tartozott, egyre jobb rangot jelentett itt sikert elérni. Mára a szervezők elérték, hogy a versenyek, nemzetközi versenyekké váltak. Idén például 13 ország nevezte a versenyzőit és igen jó nevű szereplők is tiszteletüket fogják tenni a tornán, ami garanciája egyértelműen a magas színvonalnak. Írország az, aki klubcsapattal fog érkezni. India, Srí-Lanka, Libanon, Szlovákia, Csehország, Svédország, Bosznia-Hercegovina, Finnország, Németország, Ausztria és Norvégia a nemzeti válogatottal jönnek el hozzánk megmérkőzni. Hogy mennyire népszerű ez a torna, mekkora a rangja, azt az is jól mutatja, hogy eddig is már több mint 265 nevezés érkezett rá. A rendezvény egyik főszervezője, de sokan a rendezvény szívének és lelkének is nevezik: Dorkó Péter., akinek igen jelentős érdemei vannak, hogy ma már ilyen kiemelt rangja lehet ezeknek a megmérettetéseknek. 

A szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. Jó mérkőzésekre van kilátás, és a fiataloknak is nagyon jól esne, ha sokan szurkolnának nekik, amikor apait, anyait bele fognak adni azért, hogy sikert érhessenek el. Egyértelműen ez lesz most a hét, legfontosabb magyar ökölvívó eseménye. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook