2019. szeptember 19. - Vilhelmina

Kérem tisztelettel, ezek itt együttműködnek!

2017. május 17. Szerző: Rózsa Misi
A sportban, a versenysportban mindenki a saját sikerének erősítésére törekszik. Sokan vannak olyanok, akik ezt az ellenfél gyengítésében látják megvalósíthatónak. Akik így tesznek, azok jellemzően abból indulnak ki, hogy a sport elsődleges célja a másik legyőzéséről kell, hogy legyen.

 

De akik ezt így gondolják, azok pont a sport, a nemes versengés lényegével nincsenek tisztában. Természetesen, aki rajthoz áll bármilyen sportágban is, az nyerni akar. De nem az ellenfél legyőzése a legfontosabb kihívás számára, hanem önmaga legyőzése, a benne rejlő képességek és lehetőségek legmagasabb fokon történő kihasználása a siker érdekében. 

A sport az emberiség egyik legfontosabb üzenetét, az ember és ember együttműködésének szükségességét kéne, hogy képviselje. Vannak, akik tisztában vannak azzal, hogy egymással együttműködve a saját célokat is jobban lehet szolgálni, mint egymástól elkülönülve. 

A Műegyetemi Atlétikai és Football Club (MAFC) valamint az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club (ÓSFC) testvérszakosztályi együttműködési szerződést írt alá egymással. Elmondásuk szerint az együttműködési megállapodás legfontosabb célja számukra: a baráti és partneri kapcsolatok erősítése, a szinergiák kihasználása és az élethosszig tartó tanulás, sportolás feltételeinek minél hatékonyabb elősegítése.

A szerződést 2017. május 11-én látták el a szerződő felek kézjegyükkel. A MAFC részéről Kalmár Armand volt az aláíró az ÓSFC részéről Fodor Emese. 

A megállapodás teljes szövegét itt olvashatják el: 

http://mafcssz.hu/sites/default/files/mafcssz/2017/MAFC_Ozd_szandeknyilatkozat_20170511.pdf

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook