2018. június 21. - Alajos, Leila

Kicsit nehezebb a folytatás

2017. július 20. Szerző: Rózsa Misi
Egyértelmű volt, hogy ebben a csoportban nem is lehetnek mások, mint az olaszok a legnehezebb ellenfeleink. Azt is tudtuk keményen oda kell majd tennünk magunkat a sikerért velük szemben.

 

Már az első negyedben forrt a víz, amikor is 4-4-lett ennek a vége. A következő negyedet már sikerült megnyernünk nagy harcban 2-1-re, de a harmadikat az olaszok tudták hozni 3-1-re. Az utolsó negyed nagyon kemény volt és volt amikor úgy festett elmegy a győzelem hajója, de volt olyan pillanat is, ami után már a döntetlen is kisebb csalódás. 2-1-re mi nyertük az utolsó negyedet, így a nagy rivális ellen 9-9-es döntetlent értünk el , ami alapján igen közel kerültünk a csoportelsőség eléréséhez.

A csoport másik meccsén Franciaország is nagyon szoros meccset vívott Ausztrália ellen amit végül az ausztrálok nyertek meg 11-10 arányban.

Az utolsó csoportkörben Franciaország ellen fogunk mi játszani, az olaszok pedig Ausztrália ellen szállnak majd medencébe.

Kisebb meglepetés az A csoportban, hogy Kanada vereséget szenvedett el 9-10 arányban a leggyengébbnek tartott kazahok ellen.

Montenegro viszont nagyon könnyedén érvényesítve a papírformát, 14-5-re győzte le a brazilokat.

A C csoportban Szerbia nem sokat vacakol Spanyolországgal, nagyon könnyedén verte őket 11-5 arányban.

Görögország szintén a lehető leglazább természetesség mellett verte meg 18-2-re az ellene gyakorlatilag esélytelen Dél-Afrikát.

A D csoportban Horvátország kicsit meg kellett szenvedjen azért, hogy le tudja győzni 10-8-ra az oroszok legjobbjait.

A legnagyobb meglepetést itt az okozta, hogy Japán minden nagyon erőlködés nélkül le tudta győzni 15-7-re az USA legjobbjait.

Egy nap pihenő és utána jöhet a férfiaknál is a csoportkörök utolsó mérkőzése.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook