2022. január 21. - Ágnes

Kinek képzeli magát Fiola?

2018. november 13. Szerző: Rózsa Misi
Hatalmas meglepetést okozott, hogy a Mezőkövesd hazai pályán meg tudta verni a MOL Vidi csapatát az NB I. 14. fordulójában. A győztes találatot Koszta Márk szerezte a mérkőzés 67. percében. De Koszta nem csak a győzelmet érő góljával lett főszereplő, hanem egy vérlázító történet áldozata is lett itt egyben.

 

A 75. percben kicsi a pályán megszokott mezőnybeli lökdösődés közben, Fiola Attila, orvul, aljas módon hátba rúgta a támadót. Ilyen jelenetet szerencsére magyar pályán is ritkán lehet látni.

Ebből akár nagyon súlyos sérülés is származhatott volna. És Fiola Attila nem véletlenül rúgta hátba ellenfelét, ahogy a felvétel is világosan mutatja, hanem szándékosan követte el ezt a nemtelen cselekedetet. Mert hogyan is mer vele csatázni már egy Koszta Márk, hiszen ő Fiola Attila, válogatott botlábú labdarúgó, aki úgy gondolja, hogy ilyen sportszerűtlenséget is megengedhet magának.

A játékvezető nem látta pontosan, hogy mi történt az ominózus esetnél, ezért Fiola megúszhatta csak egy sárgalappal azt, amiért azonnali kiállítás járt volna. Nagyon bízunk abban, hogy az esetet utólag legalább vizsgálni fogja az MLSZ és jó időre eltiltja Fiolát a játéktól. Olyan játékosnak, aki ennyire durva sportszerűtlenségre is képes, nincs helye szerintem sem a válogatottban, sem a bajnokin és egyáltalán a pályán sem. Ez elfogadhatatlan, ez menthetetlen. Még akkor is az lenne, ha egy jóval magasabban jegyzett játékos követne el ilyesmit.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook