2022. január 19. - Márió, Sára

Lóverseny az éjszakában I.

2018. május 3. Szerző: Rózsa Misi
2018-ban is elkezdődnek a versenyek péntek este a Kincsem Parkban. Az első ilyen alkalommal, ügetők és agarak állnak majd starthoz, ők játsszák a főszerepet. Természetesen, ahogy eddig mindig, úgy most is pénteken a megszokottal ellentétes irányba fognak zajlani a futamok az ügető versenyek során.

 

AGÁRVERSENY

A nap I. futama a Zanzibar díj lesz. Az 1-es Cody a legjobb esélynek látszik. A 3-as Jazzy itt főszerephez juthat. A 6-os Britany nem rossz esély. A futam meglepetésének az 5-ös Azraq-t mondjuk.

II. futam Taylors Sky díj. A 2-es Return a legjobb esély itt. Az 1-es Judy Jaxxon nem rossz sansz. A 4-es Model itt már eredményesebb lehet. A futam meglepetésének a 3-as Jango-t mondjuk.

III. futam Brother Mick díj. A 4-es Cooper itt nyerhet. Az 5-ös Prince is rutinos versenyző. A 3-as Izadro dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 1-es Mona-t mondjuk.

IV. futam Francos Topper díj. A 4-es Chilli duplázhat itt. A 3-as Dolores jó esélyt képvisel. Az 1-es Max beérhet ide. A futam meglepetésének az 5-ös Don Juan-t mondjuk.

ÜGETŐ

A nap I. ügető futama a Templar díj lesz. Az 1-es Winnetou idomárjával jó beállításából nyerhet. A 6-os Zoom Photo itt eredményes lehet. Az 5-ös vezér felférhet a dobogóra. A futam meglepetésének a 7-es ZimmeZoom-ot mondjuk.

II. futam Eperjes díj. A 6-os Urzulina látszik a legjobb esélynek itt. A 3-as Temass itt is sikeres lehet. Az 1-es Villeneuve élen ragadhat. A futam meglepetésének a 7-es Unika Vik-et mondjuk.

III. futam Tripszin hendikep. A 9-es Up All Night akár nyerhetne is. A 4-es Shark WF nem rossz esély. A 10-es Repeta beérhet ide. A futam meglepetésének az 5-ös Sámuel-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook