2022. január 21. - Ágnes

Magyar Kupa a legjobb 64-ben

2018. szeptember 29. Szerző: Rózsa Misi
Előző héten, szombaton és vasárnap a lejátszott Magyar Kupa mérkőzésekbe már becsatlakoztak az NBI- es csapatok is.

 

Ahogy lapunk erről már beszámolt, az összes élvonalbeli csapatnak sikerült kiharcolni az első körből a továbbjutást, igaz volt, akinek rendesen meg kellett ezért szenvednie, mint például a Diósgyőrnek az ESMTK ellen, ahol is a rendes játékidő nem hozott döntést, csak a hosszabbításban verekedte tovább magát a Diósgyőr. Voltak persze, akik nagyon simán vették az első akadályt, mint például az MTK, aki 8-0-ra gázolt át a Tállya csapatán.

Pénteken 10 órától kezdődött a 7. forduló sorsolása. Itt már a legjobb 32 közé kerülés a tét. Az NBI-es csapatok kiemeltek. Ők egyelőre még egymás ellen nem játszhatnak. Mindig az alacsonyabb osztályú csapat a házigazda még ebben a körben, azonos osztályú csapatok esetén sorsolják a pályaválasztó előnyét is. Akit előbb húztak ki, az a pályaválasztó ebben az esetben. Egy forduló dönt a továbbjutásról. Ha a rendes játékidőben ez nem dől el, akkor kétszer 15 perc hosszabbítás következik, ha az se hoz döntést, akkor büntető párbaj.

A sorsolás eredménye:

Szarvasi FC-Haladás

Sárvár FC-Ferencváros

Jászberény-Budapest Honvéd

Csákvár-Paks

Dunaújváros-Felcsút

Gyöngyösi AK-Kisvárda

ZTE-DVTK

Vác-MOL Vidi

Vecsési FC-MTK Budapest

Technoroll Teskánd-DVSC

ETO FC Győr-Újpest

Ménfőcsanak-Mezőkövesd

Ezekkel az ellenfelekkel kell majd az NBI_es csapatoknak megmérkőzniük azért, hogy bejuthassanak a legjobb 32 közé. A többi mérkőzésen alacsonyabb osztályú csapatok küzdenek majd meg egymással ennek a lehetőségéért.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook