2019. január 16. - Gusztáv

Már csak egy kör maradt hátra a női kéziseknél

2018. március 5. Szerző: Rózsa Misi
Közeledik a női kézilabda Bajnokok Ligájának csoportkörének lezárása. Már csak egy kör van hátra a lányoknak a küzdelmekből, a magyarok nem állnak rosszul.

 

A Győri ETO csapata NFH Nyk otthonába látogatott el. Tulajdonképpen a magyar csapat, már az első félidőben eldöntött mindent érdemben azzal, hogy 10-17-re megnyerte azt. A második félidőben kiengedve is nyerni tudtak szintén, ott 14-15-re és ezzel meg lett a fölényes, 24-32-es siker.

A Ferencváros is az első félidőben döntötte el a mérkőzés sorsát gyakorlatilag azzal, hogy itthon a Metz ellen 13-9-re megnyerte azt. Így belefért még az is a történetbe, hogy a második félidőt a Metz hozta 16-18-ra, hiszen ezzel a vége 29-27 lett ennek az összecsapásnak.

Az A csoport állása:

Győri ETO
CSM Bukarest
Rosztov
NFH Nyk
Ljubljana
Midtjylland

Utolsó mérkőzését a Győri ETO itthon játszhatja majd a jelenleg kiesőhelyen álló Ljubljana ellen. A Ljubljana utolsó esélye lenne a továbblépésre, ha le tudná győzni a győri lányokat, de bízunk benne, hogy ez nem jöhet össze nekik, így a Győr a csoport élén végezhet.

A B csoport állása:

Vardar SCBT
Ferencváros TC
Metz
Buducnost
Thuringer
Bietigheim

Itt már érdemi nyitott kérdések nincsenek, mert az első négy továbbjutott, a mögöttük állók pedig már kiestek. A Ferencvárosnak ugyan idegenben kell fellépnie a csoportkör utolsó mérkőzésén, de a leggyengébb Bietigheim lesz itt az ellenfele, akit kötelező lesz megvernie és ezzel meg tudja majd tartani második helyét a csoportban.

Az utolsó csoportkörös meccseket március 10.-én és 11.-én játsszák le a csapatok itt.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook