2019. január 16. - Gusztáv

Marci nagy csatája

2018. február 25. Szerző: Rózsa Misi
Nem rég lapunk szomorú hírt osztott meg a kedves olvasókkal, amikor arról számoltunk be, hogy a kiváló képességű fiatal ökölvívónál Vörös Mártonnál, aki egyszer már megküzdött modern korunk pestisével a rákkal, azt állapították meg az orvosok, hogy újra leukémiás lett. Marci azonnal kórházba került és elindult az igazi nagy harca a halálos kórral szemben.

 

Akik ismerik Marcit, azok tudják, hogy a ringben sem volt soha számára elvesztett meccs, akárhogy is vezetett esetleg vele szemben az ellenfél, ment előre és küzdött elszántan és keményen. Nem érdekelte mennyire van esélye győzelemre, hajtotta a szíve előre és mindenáron győzni akart. A leukémia minden ringbe lépő ellenfelénél veszélyesebb ellenség volt. Hiszen ez nem tiszteli a szabályokat, alattomos és aljas a támadása.

De örömmel jelenthetjük, hogy a legfrissebb hírek szerint Marci jól van. Hatalmasat küzdött, nagy szenvedéseket kellett kiállnia a sikerért, de ismét le tudta győzni a betegséget, erősebb volt a Halálnál és kiütötte azt az utolsó menetben. Nagyon sokan szorítottunk Marci sikeréért. Nagyon sokan igyekeztek neki segíteni, a teljes magyar ökölvívó közösség mellé állt és sokan mások is. Kiváló orvosi csapat segítette a küzdelmét, de ezt a csatát leginkább Marcinak egyedül kellett megvívnia és a siker legnagyobb része az övé. Vörös marci meggyógyult.

Még nincs teljesen túl a tortúráján, mert jó pár kellemetlen és fájdalmas kezelés vár még rá, de a nehezén túl van és most már biztosra vehető, hogy meg fog gyógyulni. És ahogy Vörös Marcit ismerhetjük, ez a fiú, ha teljesen rendbe fog jönni, akkor akár még újra találkozhatunk vele a ringben is, ahol megint szurkolhatunk a sikeréért, csak már ott nem kell összeszorított torokkal tenni ezt.
Gyors felépülést neked Marci és nagy örömmel gratulálunk a sikeres győzelmedhez.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook