2019. február 16. - Julianna, Lilla

Megvertük Japánt

2018. június 21. Szerző: Rózsa Misi
A vízilabda világliga csoportkörei az utolsó mérkőzéshez érkeztek el. Itt Magyarország ellenfele Japán volt. Kötelező győzelmet várt el mindenki a csapattól. Sokszor ezeknek a legnehezebb megfelelni.

 

Az első negyedben hatalmas fölényben játszott a magyar csapat és nagyon könnyedén szedreztünk itt 5-1-es előnyt. A második negyedre kicsit lazított a tempón a magyar válogatott és sormintát kialakítva, a második, harmadik és negyedik negyedet egyaránt 3-2-re nyertük meg, tehát meg lett 14-7-el az elvárt magabiztos győzelem.

Az A csoportot Montenegró nyerte meg, három mérkőzéséből hármat megnyerve. Második helyen végzett Magyarország, három meccsből két győzelemmel. Harmadik lett Ausztrália az egyetlen győzelmével és utolsó Japán, akit mindenki megvert.

A B csoport első helyén végül az USA végzett, 3 meccsből hármat nyerve. Második lett Spanyolország 1 győzelemmel és e1 hosszabbításban elért győzelemmel. Harmadik lett egy győzelemmel Horvátország és negyedik nyeretlenül Kazahsztán.

Jöhetnek a negyeddöntők, itt már nem lehet hibázni senkinek. Magyarország ellenfele nem kis balszerencsére Horvátország lesz, de reméljük, a fiúk megoldják a feladatot. Japán az USA ellen száll majd medencébe. Ausztrália ellenfele Spanyolország lesz, míg Montenegró, Kazahsztánt kapta.

A negyeddöntők mérkőzéseit június 21.-én játsszák le. A magyar csapat 15:15-től kezd. Szurkoljunk nekik.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook