2019. február 20. - Aladár, Álmos

Messi, a válóok

2018. július 5. Szerző: Szele Tamás
Vagy Ronaldo. Mindketten. Ugyanis nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés, és még mondhatnék pár közhelyet, de nem fogok, mert komoly ügyről van szó. Családi ügyről: egy orosz házaspár annyira összeveszett azon, hogy Ronaldo vagy Messi-é a jobb játékos, hogy most válnak ágytól, asztaltól, ami nagyobb baj, tévétől is. Vége a közös szurkolásoknak.

 

Mondjuk sok minden miatt lehet válni, de ez az egyik legkülönösebb ok rá, az is biztos. Figyelem: nem az volt a baj, hogy a férj elhanyagolta volna élete párját a világbajnokság küzdelmeit figyelve, ugyanis együtt hanyagoltak a világon mindent, mivel mindketten fanatikus szurkolók. Csak éppen egymás ellen szurkoltak. De lássuk, mi történt.

Az esetről az orosz Argumenti i Fakti számol be. Ezek szerint a futballőrült Arszen és Ludmilla akkor vesztek össze, amikor még éppen ünnepelték Argentína Nigéria elleni győzelmét. Ekkor került elő a pár körében gyakori téma, hogy Messi vagy Ronaldo a jobb, és állítólag a nő annyira ragaszkodott a véleményéhez, hogy összepakolta a cuccait, majd lelépett, de annyira, hogy reggel beadta a válókeresetet (elképzelem a bíróság arcát, mikor meglátják az indoklást).

Hát így lett vége Arszen és Ludmilla meséjének, amiben azonban van egy kis csavar. Ugyanis a házasság világbajnoksággal kezdődött és azzal is ért véget, VB-től VB-ig tartott.

Sőt, Messiékkel is kezdődött!

A pár ugyanis egy kocsmában ismerkedett meg egymással, ahol a 2002-es vb meccseit nézték. A feleség állítólag képtelen volt abbahagyni Messi ekézését, aki szerinte még egy 11-est sem tudna belőni Izland ellen, mire a férfi meg vadul szidni kezdte Ronaldót, a portugál válogatottat és a nő kedvenc focicsapatait, aminek hatalmas összeveszés, majd házasság lett a vége.

Most meg válás, mint a mellékelt ábra mutatja.

Kérem, csak ne tessenek lesajnálni az orosz temperamentumot, lám, milyen csodákra képes.

És íme, milyen értelmetlenek a közhelyes viccek, melyek szerint a férj a világbajnokság alatt beköltözik a fotelba, a focin, a tévén és a sörön kívül nem foglalkozik semmivel, és a sportesemények végén újraismerkedési est keretében bemutatják neki a családját.

Mint láthatjuk, feleség is képes erre, sőt, házaspár közösen is.

Csak nem kellett volna kétfelé drukkolni.

Milyen ideális pár volnának.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook