2019. január 19. - Márió, Sára

Most már nagyon le kéne zárni a Vettel-Hamilton-ügyet

2017. július 2. Szerző: Speedzone
Az FIA szerdán úgy döntött, vizsgálatot indít annak kiderítésére, hogy szükség van-e további büntetésre Sebastian Vettel és Lewis Hamilton bakui ütközésének ügyében.

 

A megfogalmazás így pontos, mert sokak értelmezésével ellentétben az FIA nem azt írta, hogy Vettellel, hanem az incidenssel kapcsolatban vizsgálódik. Ez természetesen jelentheti azt is, hogy Vettelt szeretnék jobban megbüntetni, de akár azt is, hogy Hamilton szerepét is jobban megvizsgálják.
Sokak szerint azonban az FIA jobban tette volna, ha fel sem melegíti ezt az ügyet, köztük van Jenson Button is, aki szerint Vettelt már épp eléggé megbüntették a 10 másodperces stop/góval. "Ha egy pilóta versenytempóban szorít le valakit a pályáról, akkor is megússza sokkal enyhébb büntetéssel" - írta Button a Twitteren.
"Az Azeri GP-t öröm volt nézni. Miért? Mert tele volt érzelemmel és adrenalinnal. Vettel hülyeséget csinált, de meg is büntették érte. Lépjünk tovább." A brit sajtóban megszólalt a korábbi FIA-elnök Max Mosley is, aki úgy fogalmazott, Vettel megbocsáthatatlan dolgot tett, és ő azonnal kizárta volna.
 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook