2019. május 26. - Evelin, Fülöp

Năstase, a nyughatatlan

2018. május 27. Szerző: Szele Tamás
Kérem, valljuk meg, nem mindenki öregszik szépen, méltósággal, van, hogy a tiszteletreméltó bölcs helyett szeszélyes és agresszív kamasz válik a sportolóból, ahogy sokasodnak az évek.

 

Sajnos ezt tapasztalhatjuk a tenisz valamikori állócsillaga, Ilie Năstase esetében is: az idősödő (hetvenkét éves) sztár mintha második gyermekkor helyett második kamaszkorát élné.

És nem is a legszelídebb ez a pubertás. A maszol.ro értesülései szerint bilincsbe verve vitték be a rendőrségre péntek hajnalban Ilie Năstase egykori teniszcsillagot, mert botrányosan viselkedett a közlekedési járőrökkel.

A román sajtó beszámolói szerint a volt sportoló és szenátor autóját hajnali négy óra körül intették le a rendőrök. Năstase azonban megtagadta az igazoltatását, és az alkoholszondába sem volt hajlandó belefújni. Sőt erőszakoskodott, leköpködte és sértegette a rendőröket.

Ezért az egykori teniszcsillagot bilincsbe verve vitték be a törvényszéki orvostani intézetbe. Mivel a vérvételt is megtagadta, az udriştei rendőrőrse szállították kihallgatásra. Hivatalos személy elleni erőszak és a vérvétel megtagadása miatt bűnvádi eljárás indul ellene.

Idén tavasszal Ilie Năstase egy másik botránnyal hívta fel magára a figyelmet: fényes nappal összeverekedett a volt feleségével az utcán Bukarestben. Előtte a nemzetközi sportéletből is "kitagadták" rasszista megnyilvánulásai miatt, amint arról lapunk is beszámolt annak idején.

http://sportmindig.hu/nastase_rossz_paszban

Năstase úr, Năstase úr… kicsit aktívan tetszik megélni a nyugalom éveit, és akkor még finoman fogalmaztam. Hiába, akad, aki a korral bölcsebb nem lesz, csak idősebb. Azért azokat a nyugtatókat nem ártana bevenni.

És ne tessék rájuk inni.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook