2018. június 23. - Zoltán

NBI tippelde 1.

2017. július 14. Szerző: Rózsa Misi
Magyarországon divatja van annak, hogy fanyalogjunk a magyar labdarúgó bajnokság színvonalán.

 

Vita sem férhet hozzá, hogy erre minden alapunk meg is van sajnos. Nagyon sokan mondják, hogy őket már a magyar foci nem érdekli. De akik ezt hangoztatják, közben azok közül is nagyon sokan várják már, hogy induljon az NB1 új szezonja és bizony, hogy figyelik annak történéseit, szurkolnak ennek vagy szurkolnak az ellen. Jól van ez így, hiszen ahogy sokszor idéztük már a magyar focival kapcsolatban a Tanú zseniális filmjének sorait: kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk legalább.

Ismét ebben a szezonban 12 csapat alkotja az legjobbak mezőnyét, 33 mérkőzésen vívják meg egymással a küzdelmeket , ennyiből dől el, hogy ki lesz a bajnoka  végén és ki az a kettő akinek távoznia kell. A 2017/2018-as szezonban az indulók:

Honvéd

Debrecen

Diósgyőr

Újpest

Paks

Videoton

Vasas

Mezőkövesd

Haladás

Ferencváros

Balmazújváros

Felcsút

Szombaton tehát a következő párosítások mellett indulhat a szezon:

A Debrecen az első mérkőzésén otthon fogja fogadni a Mezőkövesd csapatát. Több mint valószínűnek tartjuk, hogy mindhárom pontot otthon is fogja tartani.

Nagyon jó kis összecsapás lesz a Paks és az Újpest találkozója, ahol szinte bármilyen eredmény elképzelhető, ezért leginkább a döntetlenből indulhatunk ki.

A Honvéd ellenfele most a Haladás lesz. A Honvéd játékosainak a lábában van még a BL selejtező nehézsége, de ennek ellenére is esélyesebbnek gondoljuk őket a vendégeknél.

A Ferencváros a Felcsút nagyon megerősített csapatát fogja fogadni ennek ellenére a Fradi látszik az esélyesebbnek.

A Vasas és a Diósgyőr összecsapása is sok esélyes kategóriába tartozó mérkőzés lesz, de szerintünk a hazai pálya előnyét ki fogja tudni használni a fővárosi gárda.

A Videoton az első mérkőzését a Balmazújváros ellen fogja lejátszani és több mint valószínű, hogy győzelemmel kezdi majd meg a szezont.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook