2019. január 16. - Gusztáv

NB1 tippelde 20. forduló

2018. február 24. Szerző: Rózsa Misi
Mutasson bármit is az időjárás, most már ténykérdése, hogy vége a télnek, hiszen mi sem bizonyíthatná ezt jobban annál, hogy szombaton végre újra folytatódnak az NB1 és az NB2 küzdelmei. És bármilyen meglepő és hihetetlen, de úgy gondolom, hogy elég sokan vagyunk, akik vártuk már ezt nagyon, és akiknek örömhír a bajnokság folytatódása.

 

Nézzük akkor,hogy mi is vár ránk a mai napon!

A Debrecen otthon fogadja a Balmazújváros csapatát. Bár a vendégek képesek lehetnek olykor meglepetésre, de azért ebben a párharcban egyértelműen a Loki az esélyesebb.

Nagyobb csata várható a Mezőkövesd-Felcsút összecsapáson, itt szinte bármi elképzelhető, ezért leginkább a döntetlenből érdemes kiindulni az esélylatolgatásnál.

A Paks-Diósgyőr derbi is érdekesnek ígérkezik, és itt is benne van a pakliban a pontosztozkodás lehetősége, de hazai pályán elég veszélyes tud lenni a Paks.

Az Újpest a Haladást fogadja a tavaszi nyitásban, és elég jó esélye van arra, hogy sikernek örüljön a végén, de legalább egy pontot otthon tudjon majd tartani.

A Videoton a Vasast fogja fogadni és hatalmas meglepetést jelentene, ha nem sikerülne győztesen elhagyni a pályát az összecsapásuk végén.

A Ferencváros otthon esélyesebb, mint a Honvéd, de azért itt is akár rezeghet a léc a két csapat között, ha Lanzafame és Eppel jó passzban lesznek.

És akkor álljon itt emlékeztetőül a csapatok jelenlegi sorrendje a bajnokságban.

Ferencváros /41/
Videoton /38/
Debrecen /31/
Honvéd /28/
Újpest /26/
Diósgyőr /25/
Paks /24/
Felcsút /23/
Vasas /21/
Haladás /20/
Balmazújváros /19/
Mezőkövesd /16/

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook