2018. június 21. - Alajos, Leila

NB1 tippelde 7. forduló

2017. augusztus 26. Szerző: Rózsa Misi
Meglepetések és igazán nagy meccsek alig történtek az NB1 előző fordulójában, de azért lejátszották persze a mérkőzéseket.

 

A Ferencváros nagyon könnyedén győzte le a Haladás csapatát. Már a 4. percben előnyhöz jutottak, és végig nagy nyomás alatt tudták tartani az ellenfelüket. A második félidőben megpróbált feltámadni ugyan a haladás, de ez itt nem igazán jött össze neki és ha nem Király áll a kapuban, nagyon nagy vereségbe is beleszaladhattak volna, így a második félidőben elért újabb Fradi góllal, csak 2-0-ra kaptak ki a szombathelyiek.

A Debrecen borzalmas volt, amit az előző bajnokságban és ennek a szezonnak az elején művelt. De most végre a vasas ellen újra egykori erős önmagukra emlékeztettek. Már az első félidőben 4-0 volt az eredmény a javukra. És ezt 16 perc alatt hozták össze. A második félidőben javult valamit a Vasas, sikerült is gólt szerezniük, de a Loki végre újra főlényes győzelmet aratott, hiszen 4-1 lett az összecsapásuk vége.

A Felcsút a Balmazújváros csapatát fogadta otthon. Egy alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidőben már 2-0-ra vezettek a hazaiak és a Balmazújváros csak a második félidőben tudott szépíteni, igaz a játékukban sokáig benne volt az egyenlítés lehetősége és reménye. 2-1

A Honvéd a Mezőkövesdhez látogatott el és végig dominálva idegenben ért el újabb sikert. Az első félidőben már meg volt a Honvéd előnye. Igaz szinte a semmiből a második félidő közepén a Mezőkövesd egyenlíteni tudott, de aztán a Honvéd a hosszabbítás utolsó másodpercében, csodát varázsolva megnyerte a mérkőzést. 1-2.

Talán a legjobb meccset az Újpest játszotta a hozzá látogató Diósgyőr ellen. A veéndégek szereztek előnyt és egy Újpest fölénnyel kísért, gyors iramú, izgalmas sok helyzetet hozó játékot varázsoltak a közönség elé. Az Újpest egyenlíteni tudott és nagyon igazságos 1-1-es döntetlen lett a vége a párharcuknak.

Jöhet a 7. forduló.

A Balmazújváros otthon fogja fogadni az Újpestet, ami talán egy pontot jelenthet neki, de valószínűbb, a fővárosiak sikere.

A Diósgyőr hullámzóan tud teljesíteni, de odahaza a Mezőkövesd ellen egyértelműen esélyesebb.

A Haladás a nagyon gyenge teljesítményre képes Felcsút ellen otthon, minimum az 1 pontot illik, hogy megcélozza, de a hazai győzelem lenne az igazán reális.

A Vasas otthon jól szokott játszani, de a Paks masszív csapat, így leginkább a pontokon való osztozás lehet a legvalószínűbb eredmény, de persze a hazai pálya előnye segítheti a Vasast.

A Honvéd bomba formában van, de vajon mennyire volt időleges a Loki feltámadása? Nyilván a Honvéd az esélyesebb a sikerre, de itt bármi megtörténhet.

A Videoton-Ferencváros mérkőzés a forduló legizgalmasabb rangadójának ígérkezik és itt talán meglepetésre a Fradi most nyerni tud idegenben, de abszolút háromesélyes mérkőzésről beszélünk.

Na, majd meglátjuk. Izgalmakban, jó meccsekben most sem lesz hiány.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook