2019. február 17. - Donát

Nb I tippelde 1. forduló

2018. július 20. Szerző: Rózsa Misi
Szinte csak tegnap volt, hogy a Videoton személyében felavattuk a 2017-2018-as szezon új bajnokát. Szinte csak tegnap volt még, hogy a elbúcsúztattuk a kiesőket és megünnepeltük az Nb I-be felérő MTK-t és a Kisvárdát.

 

Most ért véget a labdarúgó világbajnokság is Oroszországban, és helyette most megkapjuk az újra induló OTP Bank Ligát, az NB I-et.  Hiszen bizony ezen a szombaton elindul a hazai labdarúgás élvonalának 2018—2019-es szezonja. Természetesen ahogy tőlünk eddig is megszokhatták, ezután is követni fogjuk a bajnokság eseményeit.

A Felcsút fogja az évadnyitó mérkőzésen fogadni a Debrecen gárdáját. Nem lehet tudni, hogy milyen formában lesznek a rajtra a csapatok, de a Lokinak bármilyen formában is legyen, illene behúzni itt a kötelező győzelmet.

A Honvéd a nemzetközi kupában is még érdekelt, de otthon a Haldás ellen, minden körülmények között, őt lehet a sikerre esélyesebbnek tartani. A Haladás általában hazai pályán tud komolyabb veszélyt jelenteni.

A Mezőkövesd-Paks találkozó a tipikus lehet eső, lehet sár esete. A hazai pálya ugyan jelenthet némi előnyt a Mezőkövesd számára, de a Paks idegenben is képes jól szerepelni.

Nem lehet kérdés, hogy a Videoton-Kisvárda összecsapáson a hazai csapat toronymagas esélyesnek számít és nyilván hozni is fogja a kötelezőt.

Vasárnapra két mérkőzés marad.

A Ferencváros otthon fogja fogadni a Diósgyőr csapatát és hatalmas meglepetés lenne már az is, ha pontot tudna az Üllői úton menteni magának a Diósgyőr.

Az utolsó mérkőzésen az Újpest és az MTK mérkőzik meg egymással a Megyeri úton. Ez egy teljesen egyértelműen három esélyes mérkőzés, ahol bárki nyerhet, de az iksz is jelentős súllyal van benne a pakliban.

Reméljük az új szezon jó mérkőzéseket, nagy iramot, sok gólt fog hozni.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook