2019. május 26. - Evelin, Fülöp

Nb I tippelde 1. forduló

2018. július 20. Szerző: Rózsa Misi
Szinte csak tegnap volt, hogy a Videoton személyében felavattuk a 2017-2018-as szezon új bajnokát. Szinte csak tegnap volt még, hogy a elbúcsúztattuk a kiesőket és megünnepeltük az Nb I-be felérő MTK-t és a Kisvárdát.

 

Most ért véget a labdarúgó világbajnokság is Oroszországban, és helyette most megkapjuk az újra induló OTP Bank Ligát, az NB I-et.  Hiszen bizony ezen a szombaton elindul a hazai labdarúgás élvonalának 2018—2019-es szezonja. Természetesen ahogy tőlünk eddig is megszokhatták, ezután is követni fogjuk a bajnokság eseményeit.

A Felcsút fogja az évadnyitó mérkőzésen fogadni a Debrecen gárdáját. Nem lehet tudni, hogy milyen formában lesznek a rajtra a csapatok, de a Lokinak bármilyen formában is legyen, illene behúzni itt a kötelező győzelmet.

A Honvéd a nemzetközi kupában is még érdekelt, de otthon a Haldás ellen, minden körülmények között, őt lehet a sikerre esélyesebbnek tartani. A Haladás általában hazai pályán tud komolyabb veszélyt jelenteni.

A Mezőkövesd-Paks találkozó a tipikus lehet eső, lehet sár esete. A hazai pálya ugyan jelenthet némi előnyt a Mezőkövesd számára, de a Paks idegenben is képes jól szerepelni.

Nem lehet kérdés, hogy a Videoton-Kisvárda összecsapáson a hazai csapat toronymagas esélyesnek számít és nyilván hozni is fogja a kötelezőt.

Vasárnapra két mérkőzés marad.

A Ferencváros otthon fogja fogadni a Diósgyőr csapatát és hatalmas meglepetés lenne már az is, ha pontot tudna az Üllői úton menteni magának a Diósgyőr.

Az utolsó mérkőzésen az Újpest és az MTK mérkőzik meg egymással a Megyeri úton. Ez egy teljesen egyértelműen három esélyes mérkőzés, ahol bárki nyerhet, de az iksz is jelentős súllyal van benne a pakliban.

Reméljük az új szezon jó mérkőzéseket, nagy iramot, sok gólt fog hozni.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook