2018. június 21. - Alajos, Leila

Sainz szerint a Red Bull ennyit tud

2017. június 3. Szerző: Esti Újság
A Toro Rosso ifjú versenyzője, Carlos Sainz azt mondja, jelenlegi teljesítményénél többet nem tud nyújtani ahhoz, hogy lenyűgözze főnökeit a Red Bullnál .

 

Az ifjú spanyol szeretne mihamarabb topcsapatnál versenyezni, és természetesen logikus lépés volna számára, ha a jövőben a Red Bull Racingnél folytathatná pályafutását.

Az osztrák istállónál azonban Daniel Ricciardónak és Max Verstappennek is biztos szerződése van 2018 végéig, így normál esetben Sainz leghamarabb 2019-ben kerülhetne feljebb a nagycsapathoz.

Tovább folytatom, amit eddig csináltam, és meglátjuk, mi történik – mondta Sainz, aki Monacóban a 6. helyen ért célba, miután állta a sarat a Lewis Hamiltonnal megvívott küzdelem során.

Továbbra is jól kell teljesítenem, hogy megmutassam a Red Bullnak és mindenkinek, hogy egy gyors fickó vagyok, és egy napon számíthatnak rám. Remélhetőleg ez mihamarabb megtörténik.

Sainz a szezon eddigi 6 versenyéből 5-ön szerzett pontot, így 25 egységgel áll a tabellán, szemben Dani Kvyat 4 pontjával.

Amikor arról kérdezték, mi mást tudna még nyújtani, a spanyol kifejtette: 

Ennél többet nem. Nem hinném, hogy a 6. vagy 7. helynél jobb eredmény reális volna, hiszen a 3 élcsapat 1 másodperccel gyorsabb nálunk egy olyan pályán, mint a monacói, más helyszíneken pedig 2 másodperc a hátrányunk.

Jelenleg az jelenti a győzelmet számunkra, ha a 7. helyen fejezzük be a versenyeket. Monacóban a 6. helyen végeztünk, miután legyűrtünk egy Mercedest, szóval elégedett vagyok.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook