2019. január 16. - Gusztáv

Sarapova és a balettintézet

2017. november 21. Szerző: Szele Tamás
Sarapova megint bajban van. Most ugyan nem doppingolt, azzal senki sem vádolhatja, de azért nem a legkellemesebb hírek terjednek róla: nem kétlem, hogy valahogy majd kibalettezik ebből a kutyaszorítóból is, de azért most már nem vennék tőle sem használt kocsit, sem ingatlant. Ingatlant főleg nem.

 

De lássuk magát a hírt. Az MTI alapján. „Az ötszörös Grand Slam-győztes Marija Sarapova ellen is nyomoz az indiai rendőrség egy ingatlanügy kapcsán. Az orosz teniszezőt csalás és összeesküvés gyanújával vették bűnügyi nyilvántartásba a Ballet by Sharapova – magyarul: Sarapova Balettje – elnevezésű ingatlanfejlesztési projekt ügyében. Az építkezést a teniszező is támogatta, sőt 2013-ban Újdelhibe utazott, hogy személyesen találkozzon a leendő vásárlókkal.

A főváros egyik külvárosába tervezett luxuslakótelep nem épült fel, pedig tavaly kellett volna átadni. Az egyik károsult szerint kimondottan Sarapova csábította őt a vásárlásra. A projekt vezetőivel szemben is eljárás indult, de még senkit nem tartóztattak le.

Az ügyben november 23-án lesz a következő meghallgatás.”

Ejha. De hát az egy dolog, hogy valamit jelent az MTI, jelentett az már sok mindent. Nézzünk csak utána, biztos, ami tuti. Ha három, független forrás is jelenti, akkor lehet róla beszélni – mert mégis abszurd volna, hogy egy világklasszis teniszező indiai lakótelepek építésébe avassa magát.

Hm, ez igaznak tűnik... nem csak az MTI jelenti, hanem a The Express Tribune és a The Times of India is. Akkor tán csak igaz. Vajon mi lelte a teniszbajnokot? Azt még el lehetne képzelni, hogy valami rosszul kötött reklámszerződés miatt felhasználhatták a szélhámosok a nevét az építkezéshez, de ha nem tud a svindliről, vagy alig van hozzá köze, minek utazik Újdelhibe klienseket győzködni?

Hát, ezt már döntse el az indiai rendőrség, én közben megtaláltam a lakópark honlapját. Lássuk, mi nincs benne!

http://www.homesteadinfra.com/Ballet.php

Első sorban nincs benne 129 apartman, mindegyik luxuskivitelben. Aztán nincs a tetején helikopter-leszálló platform, nincs ott a hétcsillagos Club Shara, nem létezik a lakópark saját teniszakadémiája de főleg nincs benne az exkluzív orosz balettakadémia.

Ez mind nincs, ezt mind sikerült elsikkasztani.

Vagy Sarapovának, vagy másnak, mondom, az már bírósági ügy.

Hát kérem, olyan már láttam, hogy valaki pénzt sikkasztott, olyant is, hogy értéket, kocsit, mozdonyt, csatacirkálót és tengeri csatornát. Ez mind ellopható.

De a történelemben először sikkasztottak balettintézetet.

Ez már rekord.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook