2019. január 16. - Gusztáv

Sorsoltak a Magyar Kupában

2018. március 1. Szerző: Rózsa Misi
Még nem alakult ugyan ki a végleges mezőnye a Magyar Kupa legjobb nyolc csapatának, de már az MLSZ megtartotta a sorsolást a negyeddöntőkre.

 

Az MTK az első mérkőzésen 4-0-ra verte a Sényőt, a rosszidőjárás miatt a visszavágót egy héttel elhalasztották. De akármikor is lesz az, nyilván az MTK fog továbbjutni, mert a Sényő aligha tud ilyen hátrányt ledolgozni már. Az MTK ellenfele a legjobb nyolc között az Újpest-Paks párosítás győztese lesz. Az Újpest az első meccset 2-0-ra megnyerte, így nagyon valószínű, hogy a visszavágó után is ő örülhet, így leginkább ő lehet majd az MTK ellenfele.

A Siófok bravúrral otthon 2-2-öt játszott a Honvéd ellen. Itt még akár bármi is lehetne a visszavágón, de arra van reálisabb esély, hogy a Honvéd mehet majd tovább. Ennek a párharcnak a végső nyertese találkozhat majd a legjobb nyolc között a Debrecennel. A Debrecen az első mérkőzésen kikapott 2-1-re otthon a Dorog ellen, de a visszavágón idegenben 3-2-re nyerni tudott, így több idegenben rúgott góllal ők jutottak tovább.

A Zalaegerszeg otthon megverte 1-0-ra a Felcsút csapatát. De a felcsút otthon nyerni tudott 1-0-ra és a hosszabbításban elért találatával ő jutott be a legjobb nyolc közé. Ellenfele az a Diósgyőr lesz, aki idegenben 2-0-ra verte meg a Vácot, majd otthon is 1-0-ra nyerni tudott.

Az első mérkőzésen a Balmazújváros idegenben, nagy csatában 3-2-re megverte a Győr csapatát, majd otthon a 0-0 is elég volt ahhoz, hogy továbbjusson. Ellenfele a Nagykanizsát az első meccsen idegenben 3-1-re, otthon 1-0-ra legyőző Békéscsaba lesz majd.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook