2022. január 20. - Fábián, Sebestyén

Sportolók lelkesednek Budapest új létesítményéért

2018. november 30.
Más hírességek, például Hajdú Péter tévéproducer, Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró vagy Borbély László színművész mellett neves sportolók is részt vettek a héten a budapesti Mátrix Holistic Center megnyitóján, köztük Varga Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó.

 

A Hajós utcai intézmény küldetése ugyanis az, hogy különleges módszerekkel segítsen a hétköznapi stressz feloldásában, a fiatalság, az egészség megőrzésében, az öregedés lassításában vagy éppen abban, hogy 20 perc alvás után tökéletesen kipihenten ébredjünk.

Sportolók is kipróbálták már az új módszert, melynek lényege a sejtjeink közötti zavartalan információáramlás biztosítása. Sidiropoulou Niki magyar és görög bajnok párbajtőrvívó arról beszélt, hogy ez technológia megkönnyíti a sportolást, a versenyek szüneteiben is segíti a regenerációt. Telegdi Attila, a Korcsolyázó Szövetség sportigazgatója pedig arról, hogy az élsportban ugrásszerűen javultak az eredmények, amikor bevetették. Ők több  éve használják a KIT technológiát a felkészülésnél. Az Európa-bajnokságról 12 éremmel tértek haza a korábbi két-három helyett és szerinte az olimpiai aranyhoz is köze van a Mátrix Holistic Center módszerének, hisz a bajnokok közül ketten is éltek vele.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook