2019. február 19. - Zsuzsanna

Taroltak a hazai csapatok

2018. április 7. Szerző: Rózsa Misi
Lejátszották az Európa Liga negyeddöntőinek első mérkőzéseit. A hazai csapatok nagyon örülhettek, hiszen minden mérkőzésen hazai győzelem lett a vége az összecsapásoknak.

 

Az Arsenal, már a 9. percben előnyhöz tudott jutni a CSZKA Moszkva csapata ellen. Igaz már ez a góljuk előtt is egyszer bevették az ellenfél hálóját, de akkor a partjelző lest látott és nem adták meg. 6 perccel később az oroszok egyenlíteni tudtak és úgy festhetett, akár szoros mérkőzés is lehet még ebből. De nem lett. Az Arsenal 5 percen belül szerzett két újabb gólt, majd a 35. percben még egy bement nekik.

A második félidőben még keményen gyötörték egymást a csapatok, de újabb gól nem esett, így a vége 4-1 lett, és az oroszoknak csoda kell a továbbjutáshoz.

Az Athletico Madrid is az első félidőben eldöntött mindent a Sporting CP ellen. Már az első percben meg volt a hazai előny és a 40. percben ezt sikerült megduplázni. Az eredmény ellenére a Sporting nem játszott itt teljesen alárendelt szerepet, voltak bőven veszélyes támadásai és helyzetei is, de ezekből aztán nem sikerült semmit értékesítenie. 2-0

A Lazio a 8. percben már előnyben volt a Salzburg ellen. Igaz az osztrák csapat nem adta fel jöttek előre és a 30. percben az egyenlítés is összejött számukra. De a második félidőre az olaszok nagyon felpörögtek és ellenállhatatlanul fociztak. A 49. percben visszavették a vezetést. Igaz az osztrákok egy kontrából megint ki tudtak egyenlíteni, de aztán 74. és 76. percben két perc alatt két olasz góllal tették fölényessé a győzelmüket a Lazio játékosai és vélhetőleg ezzel el is dőlt a továbbjutás kérdése itt. 4-2.

Nem hozott igazán jó mérkőzést az RB Leipzig-Olympique Marseille összecsapás. Bár a mezőnyben nagy küzdelem alakult ki a két csapat között, de az EL-hez képest alacsony színvonalon sok hibával tarkított játékot produkáltak a csapatok. Az első félidő végén az RB Leipzig előnyhöz jutott és ezt tartani tudta a végéig. A visszavágóra teljesen nyitott maradt még a továbbjutás kérdése. 1-0

A visszavágó mérkőzéseket április 12.-én fogják lejátszani a csapatok itt.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook