2019. január 19. - Márió, Sára

Tim Gábor Domaházán is győzött

2017. július 5. Szerző: TGM
Tim Gábor autóversenyzői karrierje idén jelentősen más irányba fordult. Miután minden pályaautós bajnokságban nyert ahol indult, idén a rallye szakág felé fordult.

 

Az anyagi okok miatti váltás nem okozott törést a fejlődésében, hisz ebben az évben három rallye versenyen három győzelmet szerzett.

Az autója, egy általa épített Nissan Sunny GTi, mely régebben a személyautója volt. A szervizhátteret főként édesapja biztosítja, így tudják a költségeket minimalizálni.

A július első hétvégéjén rendezett Domaháza - Zabar Rallye-n újra megszerezte Timár Tamás navigálásával a kategória és abszolút győzelmet, mellyel a bajnokság harmadik helyére jött fel, sőt a 2000cc-es kategóriáját már vezeti.

"Ki kellett hagynunk pár versenyt idén, ezért kénytelenek vagyunk minden versenyen, minden szakaszon a határon menni, mert csak győzelmekkel tudunk visszakapaszkodni a bajnokság elejére. Eddig ez sikerült, de most is nagyon sokat kapott a kocsi, újra szerelnünk kell majd. De ez egy ilyen játék, nevetségesen kis költségvetésből versenyzünk, addig feszegetjük a határainkat, amíg tudjuk!" - nyilatkozta Tim a verseny után.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook