2019. június 16. - Jusztin

U18 kézilabda: ez nem jött össze

2018. augusztus 13. Szerző: Rózsa Misi
Az U18-as férfi kézilabda EB-n a magyar csapat az első mérkőzésén a csoportban kiválóan szerepelve legyőzte a spanyolokat. A következő körben az ellenfél már a bomba erős német válogatott volt, aki akár a végső győzelemre is jó esélyt képvisel itt.

 

Már az első félidőben érezni lehetett a németek fölényét a mieinkkel szemben. Nagyon magabiztosan játszottak, kőfal volt a védelmük, a támadásaik nagyon gyorsak és nagyon pontosak voltak végig. A magyar csapat mindent megtett annak érdekében, hogy felvegye velük a versenyt, voltak is kivételesen szép egyéni teljesítmények, de ez itt nem jött össze. Az első félidőben már 14-10-re vezettek a németek.

Az első félidő nagy hajtása, sokat kivett a magyar csapatból, a második félidőben fokozatosan fogyott el az erőnk és a németek egyre jobban fölénk tudtak kerülni. Ezt a félidőt, a végére már teljesen alárendelt szerepbe került magyarokkal szemben 15-8-ra nyerték, tehát a végeredmény itt 29-18 lett a javukra.

Még nincs nagy baj, ez a vereség valljuk meg magunknak és egymásnak őszintén, egyértelműen benne volt a kalapban, a többi találkozón kell összeszedni a továbblépéshez elegendő pontokat.

Legközelebb vasárnap fogunk a parkettára lépni, az oroszok ellen, akik kiszámíthatatlanok, bármi lehet velük kapcsolatban. Hiszen most is azoktól a spanyoloktól, akiket mi simán vertünk tulajdonképpen, 32-15-re kikaptak. Viszont a németekkel előtte egy nagyon szoros 21-20-as mérkőzésen maradtak csak alul.

A többi csoport meccseinek eredménye:

Horvátország-Izrael 30-27

Szerbia-Portugália 25-21

Dánia-Norvégia 30-24

Románia-Franciaország 30-30

Izland-Svédország 29-24

Szlovénia-Lengyelország 32-22

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook