2018. szeptember 19. - Vilhelmina

Úton a Vb felé

2018. június 10. Szerző: Rózsa Misi
A magyar férfi kézilabda válogatott előtt egyetlen feladat áll most már csupán, az oda-visszavágós rendszerben lebonyolított selejtezőn, tovább kéne tudnunk lépni, Szlovénia legjobbjain.

 

Valljuk meg őszintén ebben a párosításban nem minket tekintett a világ továbblépésre esélyesnek. Főleg nem az első mérkőzés során, amit idegenben kellett a csapatnak megvívnia. Az első félidőben meg kell vallani jobbak és veszélyesebbek is voltak ellenfeleink. Volt, amikor három gólos előnyre is szert tudtak tenni ellenünk, de a magyar fiúk nem adták fel, kegyetlen elszántsággal tapadtak az ellenfélre így a félidő végére mindössze egy gólos hátrányban voltunk. 14-13 Igaz ebben a félidőben, egyetlen esetben sem volt nálunk az előny.

A második félidő elején még a házigazdák játszottak jobban, de a magyar csapat egyre jobban bele tudott lendülni a játékba és hamarosan fölénybe is kerültünk meglepetésre velük szemben. A félidő végére már stabilan tartani tudtuk az 5-6gólos megszerzett előnyünket. Ezt a félidőt 10-16-ra mi nyertük meg és így alakult ki a 24-29-es végeredmény.

Öt gólos előnnyel várhatjuk tehát a hazai visszavágót, amire, június 13.-án szerdán, Magyarországon fog, sor kerülni. Nagy lépést tettek a fiúk előre annak érdekében, hogy kiverekedjék a kijutást a Vb-re, de nem szabad a visszavágót lazán kezelni, ott is szükség lesz a 200%-os teljesítményre a nem gyenge riválisunkkal szemben.

Eddig minden rendben, gratula a fiúknak, a szakvezetésnek és sok sikert a folytatásra,köszönjük a szép eredményt, ami kifejezetten itt szép játékkal is társult. Várjuk a folytatást.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Bényei csapolt sörrel és lepcsákkal

2018-ban már második alkalmához ért a Colopast jótékonysági futóverseny, amely ezúttal a versennyel az Egyenlő Esélyért Egyesületet támogatta. A cég, a teljesen nevezésből befolyó díj összegét ajánlotta fel az egyesület anyagi támogatására. Mivel a versenyen jóval több mint 300 induló volt, elég szép összeget sikerült ebből összegyűjteni és a nemes cél érdekére fordítani. Az indulók mellett többen vettek támogatói jegyeket is, amik szintén az egyesületet segítették.

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook