2022. január 21. - Ágnes

Vasárnapi jó hír a Duna Arénából

2018. október 28.
Október 28-án vasárnap reggel 8 órától délután 4-ig újra használható a Duna Arénában a bemelegítő nagymedence, azzal az újdonsággal, hogy az 50 méteres pálya egyik felén csak 80 cm mély a víz. Ennek köszönhetően ezt a medencét a most úszni tanuló gyerekek is bátran használhatják.

 

A másik jó hír az, hogy a versenymedencét teljes hosszában és mind a 10 sávjában lehet újra birtokba venni. 

Október 29-én, hétfőtől a szokásos nyitvatartási idő érvényes, tehát hétfőtől szombatig 11-14 óráig - november 1 és 3 között is -,   november 4-én vasárnap pedig 8-16 óráig várja vendégeit a Duna Aréna.

A Duna Aréna ifjú hőse a Buenos Aires-i mesterhármas után Százhalombattán versenyez

Alig néhány nap telt el az óta, hogy a 18 éves Milák Kristóf – akit tavaly nyáron a 100 méteres pillangó világbajnoki ezüstérmeséként ünnepelt a közönség a Duna Arénában – egyedülálló mesterhármast mutatott be a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiai játékon, de az érdi versenyző ismét egy új kihívás előtt áll. Amint arról a sokoldalú úszó a Duna Aréna Hírlevelének beszámolt, hazaérkezése után mindössze egy napot pihent, mert a közelgő rövidpályás országos bajnokságot is nagyon komolyan veszi. Legkevesebb négy számban tervezi az indulását Százhalombattán, de ha nem érez különösebb fáradtságot, a négyből akár 7, vagy 8 rajt is kikerekedhet, Selmeci Attila tanítványa azt is elmondta, hogy bármilyen csábító is a számára a decemberi kismedencés világbajnokság, amelynek a kínai Hangcsou ad otthont, arra a versenyre már nem szívja fel magát, ugyanis sokkal nagyobb kihívást jelent a számára a 2019-es világbajnokság.

Mint ismeretes, Milák az ifjúsági Európa-bajnokságról négy aranyérmet hozott el, nem sokkal később Glasgow-ban saját korosztályából kilépve megnyerte élete  első Európa-bajnokságát, és csak ezután következett Buenos Aires, ahol az ugyancsak három számban győztes Késely Ajnával együtt a magyar küldöttség legsikeresebb tagja lett.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook