2018. szeptember 19. - Vilhelmina

Véget ért a Merkantil Liga is

2018. június 4. Szerző: Rózsa Misi
Most vasárnap véget ért az NB II 2017-2018-as szezonja is. Már fordulókkal ezelőtt eldőlt, hogy az MTK Budapest csapata nyeri meg a bajnokságot. Ezután már érezhető volt, hogy a csapat nem veszi tovább komolyan a bajnokságot. Összesen a 38 mérkőzés során 26 esetben tudott győzni, 4 esetben osztozott a pontokon és 8 vereség lett a mérlege.

 

Az utolsó három mérkőzés, amikor már biztos volt a bajnoki címe mind vereséggel zárult számára. Összesen 82 pontot szerzett. 88 gólt rúgott a szezon során és 44 gól kapott rá válaszul.

Második lett a Kisvárda alakulata, aki 75 ponttal zárta a bajnokságot és ez elég volt ahhoz, hogy megszerezze a másik élvonalba feljutó helyet. 38 mérkőzése során 22 győzelme volt 9 esetben osztozott a pontokon és 7 esetben talált legyőzőre. 70 gólt tudott szerezni és 40-et kapott.

A dobogó harmadik fokára a Békéscsaba léphetett fel, 65 pontot szerezve a bajnokság során. 19 győzelme volt, 8 döntetlen és 11 vereség mellett. 64 gólt rúgott és 43-at kapott.

Még az utolsó forduló előtt is nyitott volt a kérdés, hogy kik lesznek a kiesők. Az már rég eldőlt, hogy a 20 pontos Sopronnak távoznia kell. A másik két kieső helyre, 7 ! csapatnak is esélye volt. A Siófok, a Budafok, Mosonmagyaróvár, Zalaegerszeg, Kazincbarcika, Szolnok és Szeged voltak veszélyben. A véghajrá úgy hozta, hogy aztán a Szolnoknak és a Szegednek kell távoznia.

A következő szezonban az NB I-ből a Vasas és a Balmazújváros érkeznek majd a másodosztályba.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Bényei csapolt sörrel és lepcsákkal

2018-ban már második alkalmához ért a Colopast jótékonysági futóverseny, amely ezúttal a versennyel az Egyenlő Esélyért Egyesületet támogatta. A cég, a teljesen nevezésből befolyó díj összegét ajánlotta fel az egyesület anyagi támogatására. Mivel a versenyen jóval több mint 300 induló volt, elég szép összeget sikerült ebből összegyűjteni és a nemes cél érdekére fordítani. Az indulók mellett többen vettek támogatói jegyeket is, amik szintén az egyesületet segítették.

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook