2019. február 16. - Julianna, Lilla

Vegyes kezdés vízben, labdával

2018. június 20. Szerző: Rózsa Misi
Felnőtt férfi vízilabda válogatottunk a Világliga küzdelmeiben vesz részt a Duna Arénában. Két csoportban zajlanak a torna küzdelmei. A mieink az A csoportban szerepelnek.

 

Az A csoport tagjai: Montenegró, Magyarország, Ausztrália, Japán

A B csoport tagjai: USA, Horvátország, Spanyolország, Kazahsztán

Az első mérkőzésünket Ausztrália ellen játszottuk le. Már az első negyedben érvényesül a magyar fölény és 3-1-eredmény született a javunkra. A második negyedben kicsit lazsáltak a fiúk, itt 1.-1-es döntetlen lett a vége. A harmadik negyedben megint megráztuk magunkat és simán hoztuk azt 5-2-re. A negyedik negyed is egyértelműen a mienk volt, azt 3-1-re nyertük, vagyis ezen a mérkőzésen 12-5-ös fölényes magyar győzelemnek örülhettünk.

A második mérkőzésünkön Montenegró volt az ellenfelünk. Nagyon szoros csatát vívtunk velük. Az első negyedet igaz ellenfelünk nyerte 3-2-re, de aztán a másodikat már mi hoztuk 5-2-re. Igaz a harmadik negyedben megint ellenfelünk volt jobb egy hajszálnyival és azt 3-2-re megnyerve egyenlíteni tudott. Sajnos az utolsó negyedre nagyon elfogytunk, így azt Montenegró 3-0-ra nyerte, ezzel 12-9-re ők nyerték a párharcot.

Jelenleg Montenegró vezeti veretlenül a csoportot, mi a második helyet foglaljuk el egy győzelemmel és egy vereséggel. Következő mérkőzésünket június 20.-án Japán ellen fogjuk lejátszani, ahol kötelező a győzelem számunkra. Montenegró ezen a napon Ausztrália ellen fog medencébe szállni és reméljük, az ausztrálok csodát tesznek és megviccelik őket.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook