2019. február 16. - Julianna, Lilla

Veretlenül végig viszik?

2018. május 24. Szerző: Rózsa Misi
A magyar labdarúgás, hogy nagyon finoman fogalmazzunk vele kapcsolatban, nem igazán szárnyal. Az elit bajnokság, az OTP Bank liga is a béka feneke alatt teljesít európai viszonylatban. Az 54 európai bajnokság rangsorában a 35. helyen szerénykedik a mienk, ami vér ciki. Ha az első osztály küzdelmei ilyen gyengék, akkor mit lehet mondani az alacsonyabb osztályok küzdelmeiről és erejéről.

 

Ennek ellenére is, hatalmas szó az, ha egy csapat úgy tud le egy szezont, hogy veretlen tud maradni végig. Az NB III küzdelmeiből már csak két forduló van hátra, de jelenleg a Monor csapata a Keleti csoportot veretlenül tudja vezetni, jó esélye van arra, hogy ezt a veretlenségét meg is tudja majd őrizni a végére is. 26 mérkőzéséből, 22 esetben hagyta el győztesen a pályát, négy esetben osztozott meg ellenfelével a pontokon és nem talált még legyőzőre. 71 gólt szerzett és csak 15 gólt kapott. 70 ponttal vezeti a tabellát, 23 pontos előnnyel a második helyen utána kullogó ESMTK előtt.

A következő fordulóban a 9. helyen álló GYAK látogat el Monorra, míg az utolsó fordulóban az utolsó helyen álló Tiszafüred otthonába látogat el a Monor. Horváth Dávid vezetőedző kisebb csodát valósított meg Monoron, amiért a szurkolok nagyon hamar a szívükbe zárták a fiatal trénert.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook