2023. február 7. - Rómeó, Tódor

Veszélyes szakma edzőnek lenni

2018. október 27. Szerző: Rózsa Misi
Marius Sumudicára emlékezhet a magyar labdarúgás szerető közönség, hiszen 2002 és 2004 között, a Debrecen elég tehetséges labdarúgója volt. Mostanában a Közel-Keleten ül a kispadon és vitatkozik, de ez nem tesz jót neki.

 

Magyarországról és a magyarországi légióskodásáról mindig szívesen és nagy lelkesedéssel mesélt, ha kérdezték. Akkor is a Loki szurkolói azért zárták őt a szívükbe, mert hatalmas szíve volt a játékhoz és mindig szeretett ezer fokon pörögni.

A most 47 éves román szakember, Szaúd-Arábiában dolgozik vezetőedzőként az al-Sababot csapatánál. Itt is kifejezetten a közkedvelt, nagy lélekkel bíró szakemberek között tartják számon.

Csapata a legutolsó bajnoki mérkőzésén nagyon sokáig nagy küzdelemben döntetlenre állt soros ellenfelével szemben. De úgy, hogy már az egyenlítés is jól jött nekik előtte, hiszen előtte ők kerültek hátrányba. Ám a lefújás előtt közvetlenül, a 96. percben sikerült megszerezniük a győztes találatot, aminek végtelenül örültek. Csakhogy a bíró bizonytalan lett abban, hogy valóban érvényes gól született, ezért úgy döntött kikéri a videó bírót. Sumudica azt hitte, hogy el akarják venni tőlük az érvényes találatot, ezért e teljesen felhúzta magát és hevesen reklamálni kezdett. Annyira szívére vette ezt az esetet, hogy a reklamálás közben hirtelen rosszul lett, nem tudott megállni a lábán se. Nagyon úgy festett, hogy a Mester szívinfarktust kapott és akár tragédia is lehet a történet vége. Természetesen azonnal jött az orvosi segítség. Kiderült a baj kisebb, mint amitől megijedtek, mert „csak” a vércukra és a kalcium szintje esett le. Ez összefügghet azzal, hogy speciális diétán van és a hirtelen rátörő idegi feszültség ezzel párosulva ment át rosszullétbe.

Végül a videó bírót használva a játékvezető úgy döntött, hogy érvényes volt a találat, Sumudica csapata ezzel megnyerte a találkozót és szerencsére most már a mester is teljesen rendben van. Veszélyes üzem még a kispadon is lám a labdarúgás.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook