2018. június 21. - Alajos, Leila

Vettel csúnya dolgot csinált, de Hamilton érte el a mélypontot

2017. június 28. Szerző: Speedzone
Jacques Villeneuve pontosan tudja, milyen, amikor valakibe szándékosan belemennek a versenypályán, a kanadai Williamsét 1997-ben, Jerezben torpedózta meg Michael Schumacher.

 


Az egyértelmű szándékosság miatt Schumacher összes vb-pontját elvették utólag.
Naná, hogy Sebastian Vettel és Lewis Hamilton ütközése kapcsán Villeneuve is megszólalt. "Az én esetem teljesen más volt" - mondta Villeneuve. "Ők 30-cal poroszkáltak, mit számít az egész? Persze nem volt szép, Lewis viszont szándékosan fékezett előtte."
Egyre több olyan vélemény jelenik meg, amely szerint Vettel nem is szándékosan ment neki Hamiltonnak, Villeneuve is osztja ezt az álláspontot. "Egy kézzel fogta csak a kormányt, miközben Lewist bámulta és mutogatott. Ha valakibe bele akarsz menni, akkor bizony két kézzel kell fogni a kormányt."
"A magam részéről örömmel látom, hogy a pilótáknak vannak érzelmeik. Ez jó, és szórakoztatja a nézőket. Két pilóta harcol a vb-címért, és most morcosak egymásra..."
Villeneuve szerint egyébként Vettel akciója még mindig jobb volt annál, mint amikor Hamilton arra próbálta kérni a Mercedest, hogy a kedvéért lassítsák le Bottast, hátha akkor meg tudja előzni Vettelt. "Ennél még Sebastian manővere is jobb volt. Nagyon kínos volt ezt hallani tőle."
 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook