2019. február 16. - Julianna, Lilla

Vízilabda: sajnos nem sikerült

2018. június 24. Szerző: Rózsa Misi
A férfi magyar vízilabda válogatott eddig igen szépen szerepelt a Világliga Szuper döntője során. Nagyon reméltük, hogy ha már beverekszi magát a csapat a döntőbe, akkor képes lehet ott bravúrt felmutatni.

 

Az első negyed nagy csatát és abszolút kiegyenlített játékot hozott Montenegró ellen. A 2-2-es eredmény itt abszolút igazságosnak volt mondható. A második negyedet álomszép és eredményes játékkal 4-2-re mi nyertük. Sajnos a harmadik negyedben szépíteni tudott 3-2-es sikerével Montenegró, és a negyedik negyedben is nekik kedvezett a szerencse és az ott elért 2-1-es sikerük, kialakította a rendes játékidő 9-9-es végeredményét. Sajnos a büntetőpárbajt Montenegró nyerte meg 4-2-re, így a döntőben 13-11-es végeredmény mellett ők bizonyultak jobbnak ezen a napon. Magyarországnak be kell érnie az ezüstérem csillogásával, bár az vitathatatlanul szépen csillog.

Ahogy az várható is volt, Japánt 12-7-re megverte Spanyolország így a torna bronzérme Spanyolországhoz került, Japán a negyedik helyen végzett.

Az ötödik helyért Horvátország és Ausztrália csatázott egymással. A horvátok érvényesítve a papírformát, 10-8-ra győzni tudtak és övék lett végül az 5. hely. Ami pont úgy csalódás nekik, mint nekünk, magyaroknak a második hely.

A hetedik helyért az USA szállt harcba Kazahsztán ellen és meg is szerezték azt a pozíciót az itt elért 9-3-as eredményük alapján.

Ma még csalódottak vagyunk, de holnap ha már reálisabban látjuk a világot, megtanulunk örülni az ezüstnek és gratulálni a fiúknak, a szakvezetésnek hozzá.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook