2018. szeptember 19. - Vilhelmina

Vízilabda: sajnos nem sikerült

2018. június 24. Szerző: Rózsa Misi
A férfi magyar vízilabda válogatott eddig igen szépen szerepelt a Világliga Szuper döntője során. Nagyon reméltük, hogy ha már beverekszi magát a csapat a döntőbe, akkor képes lehet ott bravúrt felmutatni.

 

Az első negyed nagy csatát és abszolút kiegyenlített játékot hozott Montenegró ellen. A 2-2-es eredmény itt abszolút igazságosnak volt mondható. A második negyedet álomszép és eredményes játékkal 4-2-re mi nyertük. Sajnos a harmadik negyedben szépíteni tudott 3-2-es sikerével Montenegró, és a negyedik negyedben is nekik kedvezett a szerencse és az ott elért 2-1-es sikerük, kialakította a rendes játékidő 9-9-es végeredményét. Sajnos a büntetőpárbajt Montenegró nyerte meg 4-2-re, így a döntőben 13-11-es végeredmény mellett ők bizonyultak jobbnak ezen a napon. Magyarországnak be kell érnie az ezüstérem csillogásával, bár az vitathatatlanul szépen csillog.

Ahogy az várható is volt, Japánt 12-7-re megverte Spanyolország így a torna bronzérme Spanyolországhoz került, Japán a negyedik helyen végzett.

Az ötödik helyért Horvátország és Ausztrália csatázott egymással. A horvátok érvényesítve a papírformát, 10-8-ra győzni tudtak és övék lett végül az 5. hely. Ami pont úgy csalódás nekik, mint nekünk, magyaroknak a második hely.

A hetedik helyért az USA szállt harcba Kazahsztán ellen és meg is szerezték azt a pozíciót az itt elért 9-3-as eredményük alapján.

Ma még csalódottak vagyunk, de holnap ha már reálisabban látjuk a világot, megtanulunk örülni az ezüstnek és gratulálni a fiúknak, a szakvezetésnek hozzá.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Bényei csapolt sörrel és lepcsákkal

2018-ban már második alkalmához ért a Colopast jótékonysági futóverseny, amely ezúttal a versennyel az Egyenlő Esélyért Egyesületet támogatta. A cég, a teljesen nevezésből befolyó díj összegét ajánlotta fel az egyesület anyagi támogatására. Mivel a versenyen jóval több mint 300 induló volt, elég szép összeget sikerült ebből összegyűjteni és a nemes cél érdekére fordítani. Az indulók mellett többen vettek támogatói jegyeket is, amik szintén az egyesületet segítették.

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook